Община Кърджали и Общински детски комплекс  канят всички малки, големи

...
Община Кърджали и Общински детски комплекс  канят всички малки, големи
Коментари Харесай

Весел детски купон по случай 1 юни в Кърджали

Община Кърджали и Общински детски комплекс  канят всички дребни, огромни и още по-големи девойки и момчета и техните родители на ПЪРВОЮНСКИ  ДЕТСКИ  ПРАЗНИК на 1 юни /сряда/  в парк „ Простор “.

От 17.00 ч. в Детския авантюристичен въжен парк, над Гаричката, ще има демонстрации на умения и сръчности, а от 17.30 ч. ще стартира празничната стратегия.

Тази година община Кърджали има изненада за децата на града – чакат ги вълнуващи прекарвания с Веселото шоу на клоуните Аско Праско, Здравко Немирадко, Данка Калпазанка и солистката на групировка „ Амазония “ Мария Аврамиди. Артистите от София ще забавляват децата с песни, занимателни игри, детска дискотека, аниматорски танци и още доста изненади.

В програмата ще се включат дребните гении от Театрално студио, ДВГ „ До Ре Ми ” и Школата за съвременни танци от Общински детски комплекс.

По време на празника децата ще могат да вземат участие и да се забавляват в другите ателиета – „ Рисунка на асфалт ”, „ Рисунка на разположение ”, „ Микрофонът е ваш “ и „ Забавна работилничка ”.

През целия ден на 1 юни Детското влакче ще работи гратис!
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР